Byggeprosjekter pågår!

Flere byggeprosjekter er i gang i Snertingdal sentrum, og vil på hver sin måte gi nye impulser i åra framover.
Det største prosjektet er det nye Snertingdal omsorgssenter. Her bygges 32 nye omsorgsboliger tilrettelagt for omsorgstjenester, nytt legesenter, felles kafé og utendørs hage og parkområde med lekeplass, gangstier og utemøblering. Totalentreprenør Syljuåsen AS er godt i gang med byggearbeidene, noe som vi alle kan følge med på når vi passerer sentrum.

På andre sida av vegen er det fundamentert for nytt inngangsparti til Orgelfabrikken. Her legges til rette for den nye ungdomsklubben Fabrikken. Den er et resultat av innbyggerundersøkelsen i regi av Stedsutviklingsprosjektet i Snertingdal, som viste et stort ønske om flere arenaer for ungdom. I løpet av høsten er klubben i gang!

I Snertingdal Nærmiljøpark, ved Skonnordtjernet, bygges ny Sandvolleyballbane og Sykkelløype. Dette er også prosjekter som kommer som et resultat av Stedsutviklingsprosjektet. Snertingdal Bygg- og Graveservice AS har planert ferdig baner og terreng, så nå gjenstår bare selve banene. Sandvolleyballbana vil etter planen stå ferdig til skolestart.